Leave Your Message
0102

производ КЛАСИФИКАЦИЈА

01

ЗА НАС

Rizhao Weiye Plastic Packaging Co., Ltd. беше порано позната како Rizhao Fuhua Color Printing Plastic Packaging Co., LTD., основана во 2006 година. заштита од пожар, безбедност, здравје при работа, заштита на животната средина и други закони и прописи, Rizhao Weiye Plastic Packaging Co., Ltd. беше регистрирана во јуни 2020 година и го заврши прифаќањето и пуштена во употреба до крајот на 2021 година. Компанијата презема „безбедност, здравје , висок квалитет и висока ефикасност“ како негова цел, и од срце ги задоволува потребите на клиентите. Главно обезбедува приспособени услуги за пакување храна и фармацевтско пакување.
Прочитај повеќе
fc7b1b5ddc680bc579d3ea26b7e2cf4(1)k3n 659 до 94 јади

производ топли производи

Прилагодени филмови за печатење храна, ламинирани филмови за растегнување и пакување медицински уреди Филмови од пластични ролни Прилагодени филмови за печатење храна, ламинирани филмови за растегнување и пакување медицински уреди Филмови од пластични ролни
01

Прилагодени филмови за печатење храна, ламинирани филмови за растегнување и пакување медицински уреди Филмови од пластични ролни

2024-01-29

Нашата компанија е посветена на производство и дистрибуција на прилагодени филмови за печатење храна, ламинирани филмови за растегнување и пластични ролни филмови прилагодени за пакување медицински уреди. Со широк спектар на приспособени филмски производи, ние се грижиме за различните потреби на прехранбената, медицинската, пакувањето и разни други индустрии. Нашата посветеност на извонредност е очигледна преку користењето на напредна технологија за печатење за нашите филмови за печатење храна, додека нашите ламинирани растеглички филмови и пластичните ролни филмови за пакување на медицински уреди се дизајнирани да ги задоволат строгите индустриски стандарди.

Гледај Повеќе

СервисНАШАТА УСЛУГА

случајСлучаи за соработка

010203040506070809101112131415

Вести Центар за вести

сертификатСертификат

cer1nsg
BRC-Кинески_00187
BRC-англиски_00b5x
22000 сертификат_00гр
22000сертификат_018с5
0102